Kostenafhandeling onderweg

Automatiseer de administratie van de kosten van uw organisatie, zonder een nieuw systeem in gebruik te nemen. U blijft in Microsoft Dynamics NAV/ Business Central, waar u een volledig overzicht krijgt van alle inkomende kosten. Alles wat degene die de kosten maakt hoeft te doen, is deze direct te versturen naar Microsoft Dynamics NAV/ Business Central, door gebruik te maken van onze unieke Expense app.

    

“Het gebruik van de Expense app tijdens mijn reizen is echt makkelijk. Als ik iets koop maak ik simpelweg een foto van het bonnetje of ik registreer snel mijn kilometers - en ik ben klaar. Ik hoef niet terug naar kantoor om een kostenrapport te maken, wat ik eerder nog wel eens vergat te doen."

 

 

  

"Het is ons allemaal wel eens overkomen. Aan het einde van de maand kwamen mijn drukke collega‘s even snel langs met een rommelig stapeltje bonnetjes, die ik vervolgens handmatig moest invoeren. Nu ontvang ik alle kosten direct in Microsoft Dynamics NAV. Ik kan zelfs binnenkomende kosten afletteren tegen creditcard-transacties van de bank- en als ik een aantal bonnetjes van de kostenmakers mis, kan ik simpelweg een notificatie naar de betreffende gebruiker sturen”.

 

   
   

“Met Continia Expense Management, krijg ik de kans om door alle kosten van mijn collega‘s heen te gaan. Op die manier krijg ik direct inzicht in alle kosten die mijn collega‘s declareren aan het bedrijf terwijl zij onderweg zijn. Zelfs als ik niet op kantoor ben en geen toegang heb tot Microsoft Dynamics, kan ik nog steeds kosten goedkeuren door gebruik te maken van het Continia Web Approval Portal.” 

  

  

   

"In mijn werkgebied merken wij veel toegevoegde waarde van het gebruik van Continia Expense Management. Met dit systeem kunnen we vertrouwen op het feit dat we de documentatie hebben voor alle kosten die gemaakt worden in ons bedrijf. En het declareren van kosten is veel gedetailleerder en nauwkeuriger, wat ervoor zorgt dat wij de kosten beter kunnen analyseren. ”

  

De belangrijkste voordelen van het investeren in deze oplossingen van Continia: 

  • Nauwe integratie met uw Microsoft Dynamics NAV systeem, omdat Continia oplossingen zijn Built Inside Dynamics
  • Werknemers die onderweg zijn hebben de flexibiliteit om snel en makkelijk hun kosten in te dienen via een computer, tablet of smartphone.
  • Met gemak een creditcarduitgave terugvragen, door deze direct in Microsoft Dynamics NAV te importeren, welke is gekoppeld aan de geregistreerde bonnen.
  • Snellere teruggave van kosten gemaakt door werknemers
  • Geautomatiseerde workflows zorgen ervoor dat de medewerkers tijd en verwerkingskosten besparen.

Deze oplossingen zullen u daarheen brengen: