Over Continia

Meer dan 800 partners in het Microsoft Dynamics NAV / Business Central ecosysteem wereldwijd hebben ervaring met het opleveren, implementeren en ondersteunen van Continia oplossingen voor hun klanten.

Als u kiest voor een oplossing van Continia, bent u altijd verzekerd van gekwalificeerde hulp bij de installatie, de configuratie en overige ondersteuning.

Als onze partners hulp nodig hebben kunnen zij eersteklas hulp krijgen van ons toegewijde support team. Vandaag de dag gebruiken meer dan 11000 Microsoft Dynamics NAV/BC licences onze oplossingen om administratieve processen te versnellen en te automatiseren.

Heeft u interesse in het gebruiken van een onze oplossingen, dan raden wij u aan contact op te nemen met uw Microsoft Dynamics Partner, zij kunnen al onze oplossingen leveren en implementeren.

 

Het verhaal achter

Continia Software is opgericht in 2009, maar was daarvoor ook al jarenlang een succesvol bedrijf. Het begon allemaal bij met het bedrijf Hotcom Informatics, dat in 1990 is opgericht. Dit bedrijf ontwikkelde solide oplossingen zoals NAVIBanking voor Navision, wat op de Deense markt werd geïntroduceerd in 1993 (nu heet deze oplossing Continia Payment Management).

In 1999, werd de R&D afdeling losgekoppeld van Celenia. Op 22 december 2009 koos een investeringsmaatschappij om de op transactie gebaseerde add-on producten te kopen van Celenia en dit onder te brengen in Continia Software. Deze afdeling draagt de nieuwe bedrijfsorganisatie met Henrik Laerke (voormalig afdelingshoofd) als CEO.
 

Op 1 februari 2013 fuseerde Continia Software met het Deense bedrijf Akeyto waarbij de NAV add-on Continia Document Capture werd toegevoegd aan het portfolio.

Op 1 april 2018 werden Continia-producten en gerelateerde activiteiten overgebracht van idyn en worden nu rechtstreeks beheerd door het nieuwe Nederlandse bedrijf Continia B.V. in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Denmark, Aalborg, HQ 
Continia Software A/S
Stigsborgvej 60
9400  Nørresundby
Denmark
VAT reg: DK32658083

Denmark, Copenhagen 
Continia Software A/S
Indiakaj 12, 1 
2100  Copenhagen
Denmark

North America 
Continia Software Inc.
228 East 45th Street, Suite 9E
New York City, NY 10017
United States

The Netherlands
Continia Software B.V
Huizerweg 7
1261AR Blaricum
The Netherlands

Belgium
Continia Software Belgium BV
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen
Belgium

Hamburg
Continia Software GmbH
Mittelweg 144
20148 Hamburg
Germany

 

Timeline