Continia Delivery Network

Continia is geaccrediteerd PEPPOL Access Point (AP), wat officiële AS4 PEPPOL Service Provider betekent


De digitalisering van financiële processen komt de laatste jaren steeds vaker voor en daarmee speelt het gebruik van e-documenten, met name e-facturen, een belangrijke rol in deze transformatie. 
 

Elektronische facturering is de uitwisseling van een factuurdocument tussen een leverancier en een afnemer in een geïntegreerde elektronische indeling. 

 

Uw eigen elektronische inbox ingebouwd in Business Central 

Continia is een geaccrediteerd en gecertificeerd PEPPOL Access Point Provider. De dienst, Continia Delivery Network, is ingebouwd in Continia Document Capture en Continia Document Output, zodat u de uitwisseling van elektronische facturen kunt afhandelen via het PEPPOL-netwerk. Wanneer u bent verbonden met het PEPPOL-netwerk, hebt u direct toegang tot alle andere Europese organisaties die zijn aangesloten.

Wanneer u verbinding maakt met het Europese PEPPOL eDelivery-netwerk, kunt u elektronische inkoopfacturen en andere e-documenten rechtstreeks in Microsoft Dynamics 365 Business Central in de juiste indeling ontvangen en verzenden.

Dit zorgt ervoor dat u direct kunt communiceren met elke klant of partner die is aangesloten op het PEPPOL eDelivery Network, documenten kunt converteren naar de indeling van PEPPOL en documenten kunt versturen naar al uw handelspartners.

Aanmelden bij het Continia Delivery Network gebeurt rechtstreeks vanuit Business Central en er zijn geen externe serviceproviders nodig om u te verbinden met het PEPPOL eDelivery Network.

Door de ingebouwde validatie biedt de oplossing de beste voorwaarden voor documenten om te voldoen aan de vereisten voor elektronische documenten. Vergeleken met PDF-documenten bieden PEPPOL en andere XML-indelingen een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en detailniveau van alle gegevens, en bent u verzekerd van een hoog niveau van documentvalidatie.

Bij het distribueren van elektronische documenten is het niet nodig om extra mappen aan te maken. De elektronische documenten tussen handelspartners worden verzonden via Continia Delivery Network. Zodra uw bedrijf is geregistreerd in het Continia Delivery Network, worden alle inkomende elektronische documenten visueel op dezelfde manier weergegeven als PDF-bestanden die u per e-mail worden toegezonden. Uw documenten komen automatisch via Continia Delivery Network rechtstreeks in uw Business Central terecht, waar ze direct kunnen worden verwerkt.

 

 

Hoe krijg ik het? 

Microsoft Dynamics NAV of Business Central on-premises - Het verzenden van documenten is inbegrepen in de XML Export-licentie, beschikbaar voor Continia Document Output. Het ontvangen van documenten is inbegrepen in de XML Import-licentie, beschikbaar voor Continia Document Capture.

Business Central Online (ook bekend als Cloud of SaaS) - Het verzenden van documenten is inbegrepen in Continia Document Output, beschikbaar op Microsoft AppSource. Het ontvangen van documenten is opgenomen in Continia Document Capture, beschikbaar op Microsoft AppSource