Continia Web Approval Portal

Keur documenten goed vanaf elke locatie 

Met Continia Web Approval Portal kunnen medewerkers uitgaven en documenten goedkeuren, zelfs als ze geen directe toegang hebben tot Microsoft Dynamics Business Central.  

Toegang tot alle uitgaven en documenten in afwachting van goedkeuring met behulp van een pc, tablet of smartphone, onderweg of op kantoor via Continia Web Approval Portal. 


Voeg een willekeurig document toe 

Op elk moment tijdens de goedkeuringsstroom kunnen gebruikers bijlagen toevoegen aan de factuur of de uitgave, zoals afbeeldingen, spreadsheets of e-mails. De bijlagen die zijn toegevoegd via de Web Approval Portal zijn onmiddellijk beschikbaar voor andere gebruikers van Business Central, waardoor het snel en gemakkelijk is om de bijlagen op te zoeken, zelfs na het posten. 

 

Geen installatie nodig 

U kunt Continia Web Approval Portal gebruiken zonder enige extra installatie, aangezien de portal draait op onze Continia Online Service, die wordt gehost op Microsoft Azure. 

Goedkeuringen van de Web Approval Portal vinden in realtime plaats, wat betekent dat u altijd direct een overzicht hebt van uitgaven en documenten in afwachting van goedkeuring. 

Met deze administratieve tools kunnen u en uw team overal synchroon en effectief werken, waardoor alle medewerkers op afstand flexibel en productief blijven. 

 

Twee Continia-oplossingen, één webportaal 

In één enkel systeem hebt u toegang tot de goedkeuring van facturen van leveranciers, verkooporders, onkosten, kilometervergoedingen, dagvergoedingen enz. Continia Approval Web Portal kan documenten verwerken van zowel Continia Document Capture als Continia Expense Management. 

Dit betekent voor een gebruiker die zich bij Continia Web Approval Portal aanmeldt, dat documenten van zowel Continia Document Capture als Continia Expense Management klaarstaan ter goedkeuring. 

Merk op dat wanneer een fiatteurgebruiker zich aanmeldt bij Continia Web Approval Portal, de fiatteur minimaal een Business Central Limited-gebruiker zal zijn. 

Hoe krijg ik het? 

Microsoft Dynamics NAV of Business Central on-premises - Vereist aankoop van een extra licentie, genaamd Web Approval Portal, voor Continia Document Capture of Continia Expense Management.

Business Central Online (ook bekend als Cloud of SaaS) - Alle functies zijn opgenomen in zowel Continia Document Capture als Continia Expense Management, beschikbaar op Microsoft AppSource. In Document Capture zijn functies opgenomen in de functiemodule Documentgoedkeuring. In Expense Management zijn alle functies opgenomen in de Essential Module.