Handel uw uitgaven af om het even waar u bent

 

Met Continia Expense Management kunnen uw werknemers die van thuis of op afstand werken met een paar klikken hun onkosten declareren door een foto of bon te uploaden via de Expense-app of de Expense Portal.

Snel voor de gebruiker


“De Expense-app gebruiken terwijl ik thuis of op reis ben, is heel eenvoudig. Als ik een aankoop doe en met cash of met mijn bedrijfscreditcard betaal, maak ik gewoon een foto van de kassabon en dan ben ik klaar. Ik hoef niet naar kantoor om een onkostendeclaratie in te vullen”.

Makkelijk voor de boekhouder


“Aan het einde van de maand kwamen mijn collega's langs met een chaotische stapel onkosten die ik handmatig moest registreren. Nu krijg ik alle onkosten dagelijks, rechtstreeks in Business Central. Ik kan zelfs inkomende uitgaven vergelijken met creditcardtransacties van de bank en als ik een ontvangstbewijs mis van een van de onkostengebruikers, kan ik gewoon een bericht sturen naar die specifieke gebruiker”.

Efficiënt voor de fiatteur


“Ik krijg de kans om alle uitgaven van mijn medewerkers door te nemen. Zo krijg ik direct inzicht in alle kosten die mijn medewerkers aan het bedrijf toevoegen terwijl ze onderweg zijn of vanuit huis werken.”

Verrijkend voor de controller


“Met deze oplossing kunnen we erop vertrouwen dat we documentatie hebben voor alle onkosten die we in ons bedrijf maken. En de boeking van de onkosten is veel gedetailleerder en nauwkeuriger, wat de manier waarop we de kosten kunnen analyseren, verrijkt.”

Belangrijkste voordelen van investeren in deze oplossing van Continia:

  • Integratie met uw Microsoft Dynamics Business Central omdat Continia-oplossingen ingebouwd in oftewel BUILT INSIDE Business Central zijn

  • Werknemers die onderweg zijn, kunnen hun onkosten eenvoudig en snel declareren via een computer, tablet of smartphone.

  • Importeer creditcardtransacties rechtstreeks in Microsoft Dynamics Business Central voor automatische koppeling met geregistreerde bonnen

  • Snellere terugbetaling van onkosten die medewerkers hebben gemaakt

  • Geautomatiseerde workflows kunnen personeel tijd besparen en verwerkingskosten verlagen