Verstuur en ontvang uw facturen elektronisch in een mum van tijd

U kunt uw facturen, creditnota’s en meer als elektronische documenten snel en efficiënt direct via Business Central versturen en ontvangen.

Elektronische facturen worden verzonden, ontvangen en verwerkt in een automatische workflow tussen uw Business Central en de ERP systeem van uw klanten/leveranciers.

Dankzij de volledig elektronische en automatische workflow kunt u fouten tot een minimum beperken en tijd besparen op al uw processen voor het versturen en ontvangen van facturen en documenten.

 

Download een flyer en leer meer over elektronische facturatie

Elektronische facturen en documenten ontvangen

U kunt elk binnenkomend elektronisch document registreren en de informatie uit het document automatisch in Business Central verwerken met Continia Document Capture. Met elektronische documenten bent u er zeker van dat alle details, zoals referentienummers en betalingstermijnen, correct verwerkt worden. Dit zorgt ervoor dat u niet veel handmatig opnieuw hoeft te typen.

Voordelen van het ontvangen van facturen
 • Direct ontvangen

  U ontvangt uw facturen en documenten binnen enkele seconden nadat ze zijn verzonden

 • Informatie op de factuur is altijd correct

  Door de elektronische uitwisseling van factuurgegevens weet u zeker dat uw Business Central altijd de juiste gegevens ontvangt en verwerkt 

 • Alles, van verwerking tot archivering, is digitaal

  Alle stappen van uw factuur- en documentverwerking, van ontvangst tot verwerking, goedkeuring en archivering, worden rechtstreeks in Business Central afgehandeld. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen aan handmatige invoer, of het handmatig matchen van orderbevestigingen en facturen.

 • Efficiënt en kosteneffectief

  Omdat alles, van ontvangst tot verwerking en archivering, automatisch gebeurt, hoeft u geen tijd te verspillen aan handmatige invoer, het herstellen van tikfouten of het omgaan met fysieke documenten die gemakkelijk verloren kunnen gaan in verschillende stapels papier op uw bureau. 

 • Veilige en beveiligde gegevensuitwisseling

  Bij het ontvangen van elektronische facturen weet u zeker dat dit veilig gebeurt met versleutelde bestanden via beveiligde verbindingen. Dit maakt het voor criminelen moeilijker om uw inkomende facturen te onderscheppen en eventuele informatie te wijzigen. U kunt er ook zeker van zijn dat uw facturen niet verloren gaan in de fysieke post of in uw Outlook-mailbox. 

 • U volgt de huidige ontwikkelingen en trends op de voet

  Door gebruik te maken van e-facturatie blijft u op de hoogte van nieuwe manieren om de processen in uw financiële team te verbeteren. U bent voorbereid op de toekomst. 

Elektronische documenten versturen

Net zoals u gewend bent met PDF-documenten, kunt u het proces van het versturen van uw elektronische documenten gemakkelijk en efficiënt afhandelen met Continia Document Output. U hebt altijd een volledig en realtime overzicht van de documenten die u hebt verzonden - waar en naar wie ze zijn toegezonden. U hoeft niet meer twee keer dezelfde factuur naar uw klanten te versturen.

Voordeel van het versturen van elektronische indelingen
 • Direct geleverd

  Uw facturen en documenten worden direct geleverd zodra u op versturen hebt geklikt

 • Veilige en beveiligde gegevensuitwisseling

  Bij het versturen van elektronische facturen weet u zeker dat dit veilig gebeurt met versleutelde bestanden via beveiligde verbindingen. U kunt er zeker van zijn dat uw facturen niet verloren gaan in de fysieke post of in de Outlook-mailboxen van uw klanten.

 • Compleet overzicht van uw verzonden documenten

  U hebt altijd een volledig en realtime overzicht van de documenten die u hebt gestuurd - u hoeft niet meer twee keer dezelfde factuur naar uw klanten te sturen.

 • Efficiënt en kosteneffectief

  Elektronische facturen sturen is veel efficiënter en kosteneffectiever, omdat alles automatisch vanuit uw Business Central gebeurt.

 • U hebt geen fysiek papier meer nodig, want alles gebeurt digitaal

  U hoeft geen factuur uit te printen en in een enveloppe te stoppen die verloren kan gaan in de post, want alles wordt digitaal afgehandeld

 • U kunt de facturen versturen terwijl u op afstand of vanuit huis werkt

  U kunt uw facturen versturen terwijl u thuis werkt, op afstand of overal waar u geen toegang hebt tot een scanner of een printer. Het enige wat u nodig hebt, is internettoegang. 

Continia Delivery Network

Continia Delivery Network is een service die kan worden geïntegreerd in verschillende elektronische gegevensuitwisselingsnetwerken, zoals Peppol eDelivery Network, enzovoort.

Via deze dienst verbinden Document Capture en Document Output uw bedrijf met het Peppol eDelivery Network, zodat u elektronische aankoopfacturen en andere e-documenten in de juiste indeling kunt ontvangen en versturen. 

 

Neem contact met ons op en leer meer over elektronische facturatie

Direct aan de slag

Overzicht van ontvangen en verzonden documenten

Bespaar tijd met minder papier