Blijf verbonden - werk op afstand als een geïntegreerd team

Niet op kantoor betekent niet uit de hand

Blijf wendbaar

Hybride modellen van werken op afstand zullen waarschijnlijk blijven bestaan met meer werknemers die thuis en op kantoor werken, en als bedrijf wilt u concurrerend en wendbaar blijven met behulp van samenwerkingstools om uw personeel in beide scenario's wendbaar te houden.

Blijf effectief

Houd uw externe personeel productief met geavanceerde tools voor efficiëntie op afstand. Versnel financiële processen, zoals het goedkeuren van facturen, door een volledig actueel overzicht van alle documenten bij te houden.

Blijf betrokken

Werken op afstand heeft alles te maken met het vinden van de juiste tools om productief te blijven en niet in de laatste plaats verbonden te zijn als een team. Met de juiste tools kan uw team op afstand naadloos en effectief blijven samenwerken.

Probleemloze onkostenafhandeling

Met Continia Expense Management automatiseert u het terugbetalingsproces voor werknemers. Uw gebruikers op afstand kunnen met één klik hun onkosten declareren door een foto of bon te uploaden via de Expense App of de Expense Portal.

Alle uitgaven van werknemers worden automatisch geïmporteerd en gekoppeld aan de relevante creditcard. Zo kunnen uw werknemers hun onkosten en aankopen op afstand declareren.

U hebt een compleet overzicht van alle inkomende kosten en kunt deze eenvoudig koppelen aan creditcardtransacties van de bank.

 

Meer informatie over Continia Expense Management

Geautomatiseerde factuurworkflow

In elk bedrijf moeten op enig moment zaken worden aangeschaft, van fysieke goederen tot digitale advertenties.

Met Continia Document Capture kunt u facturen, inkooporders en andere documenten digitaal en rechtstreeks in Dynamics Business Central ontvangen. U hoeft hiervoor niet fysiek aanwezig te zijn.

 

Meer informatie over Continia Document Capture

Goedkeuring vanaf uw pc, tablet of telefoon

Met het Continia Web Approval Portal hebben uw medewerkers rechtstreeks vanuit een webbrowser toegang tot alle uitgaven en documenten die op goedkeuring wachten.

Met deze administratieve tools kunnen u en uw team overal synchroon en effectief werken, waardoor alle werknemers op afstand flexibel en productief blijven.

 

Meer informatie over Continia Web Approval Portal

Alles komt samen in de
Continia Web Approval Portal

Toegang tot documenten van zowel Document Capture als Expense Management vanuit hetzelfde goedkeuringsportaal.

 

Met één licentie krijgt u op afstand toegang tot leveranciersfacturen, verkooporders, onkosten en kilometers.