Document Capture 365

Een end-to-end oplossing voor documentherkenning, factuurgoedkeuring en digitale archivering van documenten.

Automatische vastlegging van gegevens

Bent u het zat om facturen en andere documenten handmatig te typen? Wilt u tijd besparen bij het afhandelen en goedkeuren van documenten?

Met deze app kunt u elke stap van uw dagelijkse factuurverwerking automatiseren; vanaf de ontvangst en registratie van de documenten tot en met het opnieuw opvragen ervan op een later tijdstip, voor audits en rapportages.

Continia Document Capture 365 kan automatisch bestanden downloaden via vooraf gedefinieerde e-mailadressen. De ingebouwde OCR-technologie leest de inhoud en stuurt de documenten naar de juiste werkstromen voor goedkeuring en archivering.

Dit alles gebeurt met minimale tussenkomst van de gebruiker. Handmatige registratie is niet meer nodig en u bespaart veel tijd en gedoe.

Eenvoudige toegang tot documenten

Het digitale archief in deze oplossing biedt vlotte toegang tot de geregistreerde documenten in Dynamics 365 Business Central. U kunt de pdf-factuur bijvoorbeeld openen vanuit de geboekte factuurkaart of het grootboek.

Kenmerken en voordelen van deze app

  • Efficiënte verwerking en registratie van documenten
  • Handmatige documentregistratie en -afhandeling wordt overbodig
  • Gearchiveerde documenten zijn snel en eenvoudig te vinden
  • Niet locatie-afhankelijk; externe medewerkers kunnen de documenten ook bekijken
  • Grotere veiligheid, kleinere foutgevoeligheid

Als u Continia Document Capture 365 gaat gebruiken, kiest u de modules die nuttig zijn voor u. U begint altijd met de basismodule (Essential) en vervolgens voegt u alle gewenste modules toe.

De basismodule (Essential) bevat de basisfuncties van Continia Document Capture 365, zodat u meteen inkoopfacturen en creditnota's kunt verwerken.

Samenwerking met een Dynamicspartner

Continia werkt met een groot netwerk van partners om ervoor te zorgen dat klanten onze producten optimaal kunnen gebruiken. Bij de installatie en configuratie van onze oplossingen wordt altijd een van deze partners ingezet. U kunt NIET aan de slag met Continia Document Capture zonder een Continia-partner. Maar uw huidige Microsoft Dynamics-partner is zeer waarschijnlijk ook een Continia-partner.

Ondersteunde edities

Essential en Premium versies van Dynamics 365 Business Central.

Ondersteunde landen

Continia Document Capture 365 est verkrijgbaar in de volgende landen: Australië, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, IJsland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noord-Amerika, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland.

OUR CUSTOMERS

TECHNOLOGY PARTNERS