Expense Management 365

De veelomvattende oplossing voor het beheren van bedrijfskosten.

Declareren via de Smartphone

Wilt u graag een beter overzicht van de bedrijfskosten?

Met deze app hoeven zakelijke reizigers niet langer naar kantoor om hun bonnetjes in te leveren. Continia Expense Management 365 kan de activiteiten en uitgaven van de reiziger dagelijks verzamelen en in realtime een helder overzicht bieden van de kosten voor het hele bedrijf.

De smartphone-app Continia Expense Management 365 kan onkosten vastleggen en foto's van de bonnetjes bijvoegen. Zo kunnen reizigers hun declaraties onderweg indienen in slechts enkele stappen; ze maken een foto, vullen de vereiste velden in en sturen de nota rechtstreeks naar de boekhouding.

Betalingen met de creditcard worden rechtstreeks geïmporteerd in Dynamics 365 Business Central en automatisch gekoppeld aan de vastgelegde bonnetjes.

Onderweg uitgaven goedkeuren

Moet u weleens een uitgave goedkeuren terwijl u niet op kantoor bent?

Ook dit is nu heel gemakkelijk. Uitgaven goedkeuren kan ofwel rechtstreeks in Dynamics 365 Business Central of online via een webbrowser, zodat iedereen in de organisatie op elk moment toegang heeft tot het goedkeuringsproces.

De fiatteur ziet de originele bon op het scherm en kan deze goedkeuren, afwijzen, in de wacht zetten of doorsturen naar een ander persoon voor controle of goedkeuring. Ook opmerkingen en bijlagen kunnen eenvoudig worden toegevoegd. 

Eenvoudige toegang tot documenten

Alle originele documenten worden gearchiveerd in Continia Expense Management 365. U kunt ze altijd terugvinden via de standaard navigatiefunctie van Dynamics 365 Business Central.

Kenmerken en voordelen van deze app

  • Efficiënte verwerking en registratie van bedrijfskosten
  • Unieke app voor iPhone en Android
  • Integratie van bedrijfscreditcards
  • Kilometerregistratie
  • Optionele integratie van salarisadministratie

Als u Continia Expense Management 365 gaat gebruiken, kiest u de modules die nuttig zijn voor u. U begint altijd met de basismodule (Essential) en vervolgens voegt u alle gewenste modules toe.

De basismodule (Essential) bevat de basisfuncties van Continia Expense Management 365, zodat u meteen uitgaven kunt verwerken.

Samenwerking met een Dynamics Partner

Continia werkt met een groot netwerk van partners om ervoor te zorgen dat klanten onze producten optimaal kunnen gebruiken. Bij de installatie en configuratie van onze oplossingen wordt altijd een van deze partners ingezet. U kunt NIET aan de slag met Continia Expense Management zonder een Continia-partner. Maar uw huidige Microsoft Dynamics-partner is zeer waarschijnlijk ook een Continia-partner. 

Ondersteunde edities

Essential en Premium versies van Dynamics 365 Business Central.

Ondersteudende landen

Continia Expense Management 365 is verkrijgbaar in de volgende landen: Austria, Australia, Belgium, Denmark, France, Germany, Great Britain, Netherlands, New Zealand, North America, Norway, Switzerland, Spain and Sweden.

TECHNOLOGY PARTNERS