Expense Management

Deze oplossing biedt een duidelijk overzicht en het gemakkelijk beheren van alle types van inkomende kosten zonder andere systemen te hoeven gebruiken dan Microsoft Dynamics NAV.

Betalingsbewijzen onderweg

Zakenreizigers hoeven niet langer terug naar het kantoor om hun reisrapport met papieren betalingsbewijzen in te leveren. Ze kunnen alles wat hiermee te maken heeft onderweg doen met Continia Expense Management.

Door de Expense Management app kunnen reizigers hun kosten rapportering onderweg doen in slechts enkele stappen: ze nemen een foto van de bon, vullen de vereiste velden in, en verzenden het gelijk naar boekhouding. Kilometrage registratie wordt op dezelfde manier verwerkt.

Alle geconfigureerde velden zijn in de app te zien en kunnen worden NAV. Van zodra een kostenrapport is verzonden door de reiziger zijn alle digitale betalingsbewijzen direct zichtbaar in NAV.

Automatische creditcard matching

Continia Expense Management staat u toe om de creditcard uitgaven van uw werknemers direct in Microsoft Dynamics NAV te importeren en automatisch de individuele uitgaven te koppelen aan een geregistreerd betalingsbewijs.

Zodra het matchen van transacties en kostenrapportage is gedaan, zal financiën een volledig overzicht hebben van de transacties die mogelijke documentatie missen van de werknemers.

Krijg direct toegang tot documentatie via Microsoft Dynamics NAV

Continia Expense Management zal dagelijks de reiziger‘s activiteiten verzamelen en deze versturen naar Microsoft Dynamics NAV. Dit geeft u een compleet realtime overzicht van kosten voor het bedrijf, direct in Microsoft Dynamics NAV.

Deze activiteiten, zoals boekingen en reiskosten net zoals alle andere zaken direct verwerkt in Microsoft Dynamics NAV.

Goedkeuringsworkflow voor iedereen

Het goedkeuren van kosten kan direct in Microsoft Dynamics NAV of online worden gedaan door gebruik te maken van een webbrowser, waardoor iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot de goedkeuringsworkflow. Goedkeurders kunnen de originele kosten op het scherm zien en accepteren, in de wacht zetten, of doorsturen naar een ander persoon om te bekijken of goed te keuren. Er kunnen ook makkelijk opmerkingen aan worden toegevoegd.


Met Continia Web Approval Portal kunnen alle medewerkers zonder directe toegang tot Microsoft Dynamics NAV gebruik maken van dezelfde mogelijkheden om kosten en andere documenten goed te keuren. Het maakt niet uit waar de werknemer zich bevindt, er is slechts internettoegang nodig om documenten te kunnen opvragen en te kunnen goedkeuren.

TECHNOLOGY PARTNERS