Web Approval Portal

Met Continia Web Approval Portal kan elke werknemer onderweg toegang krijgen tot documenten in afwachting van goedkeuring, zonder gebruik te maken van de Microsoft Dynamics NAV client en mét nog steeds dezelfde mogelijkheid om kosten en andere documenten goed te keuren.

Goedkeuren vanaf een pc, tablet of een Smartphone

Het Continia Web Approval Portal is een webservice direct geïntegreerd in de Microsoft Dynamics NAV server. Via dit portaal kunnen alle werknemers kosten en documenten goedkeuren ook al hebben ze geen directe toegang tot Microsoft Dynamics NAV. De werknemer heeft alleen toegang nodig tot een webbrowser.

Ongeacht of de werknemer onderweg is of waar de werknemer is gevestigd, kan de werknemer bij alle kosten en documenten in afwachting van goedkeuring met gebruik van een pc, tablet of een Smartphone met de Continia Web Approval Portal.

Voeg welk document dan ook toe

Gebruikers kunnen op elk moment tijdens het goedkeuringsproces bijlagen toevoegen aan de factuur of de kostenpost zoals plaatjes, spreadsheets of e-mails. De bijlagen toegevoegd door het Web Approval Portal worden gelijk beschikbaar gesteld voor andere gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, waardoor het snel en gemakkelijk wordt de bijlagen op te zoeken - zelfs nadat de factuur of kosten zijn geplaats in Microsoft Dynamics NAV.

Geen installatie vereist

U kunt Continia Web Approval Portal gebruiken zonder aanvullende installaties, omdat het portaal draait onder onze Continia Online Service, welke wordt gehost op Microsoft Azure.

Goedkeuringen van Web Approval Portal gebeuren in realtime, wat wil zeggen dat u altijd een up-to-date overzicht heeft over kosten en documenten in afwachting van goedkeuring.

Twee Continia oplossingen, één webportaal

In één enkel systeem krijgt u toegang tot verkoopfacturen, verkooporders, kosten en kilometerregistratie.  Continia Web goedkeuringsportaal heeft slechts één licentie nodig, en kan documenten opslaan van zowel Continia Document Capture als van Continia Expense Management

Dit betekent dat wanneer een gebruiker inlogt op het Continia Web goedkeuringsportaal, documenten beschikbaar zijn die wachten op goedkeuring vanuit zowel Continia Document Capture als Continia Expense Management.

Let op: Wanneer een goedkeuringsgebruiker inlogt op Continia Web Approval Portal, de fiatteur minimaal een Microsoft Dynamics NAV Limited User gebruikt. 

OUR CUSTOMERS

TECHNOLOGY PARTNERS