Document Output

Transparante werkstroom en overzicht van alle documenten, verzonden en niet verzonden, vanuit Business Central 

Sommige klanten willen hun documenten, zoals verkoopfacturen, creditnota's, herinneringen, enz., als fysieke afdrukken ontvangen. Anderen als PDF-bijlagen in e-mails en sommige zelfs elektronisch in formaten zoals XML, enz. Hebt u dit overzicht gemakkelijk bij de hand in uw organisatie? Met Document Output zal het u niet meer ontbreken aan dit overzicht en het mooiste is dat alles automatisch wordt afgehandeld vanuit Business Central. 

Functionaliteitsoverzicht

 • Distribueer alle soorten documenten

  Verstuur alle niet-verzonden documenten zoals rekeningafschriften, creditnota's, facturen enz. met slechts één klik. Op deze manier automatiseert u uw distributiewerkstroom door uw documenten massaal te versturen.

 • Verwerk meerdere dossiers met één klik

  Met de functie Alles afdrukken/e-mailen kunt u gemakkelijk alle dossiers binnen dit filter in één keer afdrukken of verzenden. Dossiers die een e-mailadres hebben, worden via SMTP gemaild, terwijl dossiers zonder e-mailadres worden afgedrukt.

 • Continia-printserver

  Print direct uit wachtrijen zonder enige handmatige handeling zodat u zonder onderbrekingen kunt blijven werken. De printserver wordt lokaal op uw locatie opgeslagen en verbindt printers met de cloud via een netwerk. Via het cloudnetwerk kan de printserver printopdrachten van uw computers accepteren en naar de relevante printers sturen.

 • Pas uitgaande e-mails aan met sjablonen

  De oplossing wordt geleverd met een uitgebreide sjabloonkeuze waarmee u verschillende e-mailsjablonen kunt toepassen op basis van taal, afdelingscodes, dimensiewaarden, enz. Er zijn meer dan 28 verschillende e-mailsjablonen klaar voor gebruik en u kunt eenvoudig uw eigen e-mailsjablonen ontwerpen met de ingebouwde ultramoderne HTML-editor om een professionele uitstraling te garanderen.

 • Gebruik samenvoegvelden in e-mails

  U kunt eenvoudig instellen hoe u de juiste e-mailontvanger vindt aan de hand van de klantenkaart/leverancierskaart of de tabel met e-mailontvangers. Met deze mogelijkheid om nieuwe samenvoegvelden te maken, hebt u meer opties om informatie in uw e-mails samen te voegen.

 • Voeg PDF's, watermerken, logo's, bedrijfsinformatie, enz. als achtergrond toe

  Ontwerp uw eigen sjablonen met behulp van uw Outlook-client als u nog meer wilt aanpassen. Zo kunt u bedrijfslogo's en campagnebanners invoeren en zo nodig bestanden en documenten bijvoegen. 

 • Onderteken alle PDF-bestanden met uw eigen certificaat

  Onderteken uw PDF-documenten en voorkom dat iemand betalings- en/of accountinformatie wijzigt in de PDF's die u verstuurt. U kunt ook een achtergrond aan uw PDF-document toevoegen om wijzigingen na verzending te voorkomen. Dit zorgt voor een hoog beveiligingsniveau in uw organisatie.

 • Volledig logboek en audittraject van alle verzonden e-mails, afdrukken en elektronische documenten

  De oplossing wordt geleverd met een geïntegreerde e-maillog dat een overzicht geeft van alle verzonden en niet-verzonden e-mails van klanten, leveranciers, offertes, orders en geplaatste documenten.

 • Informatievakken klanten en leveranciers

  Geïntegreerde informatievakken geven een overzicht van de acties en de geschiedenis, waaronder het e-maillogboek en de e-mailontvangers. Informatievakken zijn beschikbaar op offertes, orders, facturen, enz. 

 • Verzend documenten in batches vanuit de wachtrij voor documentuitvoer

  U kunt Business Central eenvoudig zo configureren dat het automatisch al uw uitgaande documenten verzendt en afdrukt op vaste intervallen, bijvoorbeeld eenmaal per dag, afhankelijk van uw behoeften. 

 • Voeg afzonderlijke PDF's samen en verstuur ze als één (bijvoorbeeld verkoop- en leveringsvoorwaarden samengevoegd met facturen)

  Voeg een PDF samen met de gemaakte PDF, bijvoorbeeld verkoop- en leveringsvoorwaarden samengevoegd met Order en Factuur. 

 • Voeg alle soorten documenten toe aan een e-mail

  Voeg extra documenten bij uw e-mailsjablonen, zoals leveringsvoorwaarden, creditnota's, enz. Op deze manier kunt u meerdere facturen in één PDF versturen door uw documenten te combineren.

 • Flexibele ontvangerconfiguratie voor alle klanten en leveranciers

  De flexible ontvangersinstellingen voor alle klanten en leveranciers bevatten de optie om Naar, ​Cc en Bcc toe te voegen. 

 • E-mailsjabloonregels op basis van taalcode

  Deze functionaliteit maakt het instellen van e-mailhandtekeningen en sjablonen flexibeler door ondersteuning toe te voegen voor de volgende functies: 

  • Mogelijkheid om e-mailberichten op te slaan. 
  • Gemakkelijk invoegen van body's in andere sjablonen, ook in verschillende talen als standaardfunctie. 
  • Instellingenkoppelingen in foto's voor sociale media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. 
 • Mogelijkheid om klantafschriften automatisch te verzenden

  U kunt ervoor kiezen om afschriften automatisch of handmatig te verzenden, afhankelijk van uw behoeften en procedures. 

 • Sjablonen voor overschrijvingen

  Er zijn Sjablonen voor overschrijvingen opgenomen voor zowel betalingsboekingen als betalingsjournaal, die dienen als betalingsbewijs door de ontvangers te helpen bij het vergelijken van het verzonden betalingsbedrag. 

Gebruikt door ~ 15.000 klanten

Ontdek nog meer voordelen 

Documentatie 

Bezoek Continia Docs om documentatie te vinden die gericht is op eindgebruikers, ontwikkelaars en IT-professionals. 

Documentatie

Systeemvereisten voor on-premises

Systeemvereisten voor Business Central Online

Versie overzicht 

On-premises klanten kunnen profiteren van upgraden naar nieuwere versies en profiteren van meer waarde met de nieuwste functies, updates en technische verbeteringen. Bekijk hier een overzicht van aankomende en reeds uitgebrachte functies.

Versie overzicht

Roadmap voor aankomende versies   

Gebruikers informatie 

Onze gebruikershandleidingen geven een grondige uitleg over het uitvoeren van verschillende processen, inclusief installatie en configuratie.

Gebruiksaanwijzingen  

Technologiepartners