Astena Business Software

Document Capture

Expense Management

Met een focus op bouw- en installatiebedrijven positioneerde Astena zich met succes op de ERP-markt einde de jaren ‘90. Sindsdien zijn we vooruit blijven gaan en uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de branche met een team van meer dan 50 medewerkers en eigen apps voor ondernemingen in de bouw. Eigenlijk kunnen we daar nog wel enkele honderden werknemers aan toevoegen, want we worden steeds ondersteund door de collega’s van de MiCRONOS-community binnen de Cronos-groep.

Lange termijn
Met onze klanten bouwen we een duurzame relatie. Bij elk project richten we onze blik op de toekomst en bespreken we hoe we daar samen geraken. Onze referentielijst bewijst dat u ons vele jaren lang kunt vertrouwen.

Persoonlijk
Geen twee (bouw)bedrijven zijn gelijk, dus waarom zouden hun softwareprojecten dezelfde moeten zijn? We zorgen voor een aanpak op maat van uw ambities en uw budget. Dat begint al bij onze specialisatie in de bouwsector. Vervolgens stippelen we de koers uit die geschikt is voor uw bedrijf, uw wensen en uw uitdagingen.

Menselijk
Kiest u voor nieuwe software, dan moeten uw medewerkers vaak hun manier van werken aanpassen. Daarom hebben we extra aandacht voor het menselijke aspect. Een succesvol softwareproject is veel meer dan de cijfers op de juiste plaats zetten.

Innovatief
Wat vandaag niet bestaat, willen wij u morgen aanbieden. Astena gelooft in de kracht van innovatie en daarom investeren we ruim in eigen R&D. Dat ziet u terug in onze apps die we continue uitbreiden met nieuwe mogelijkheden. We richten ons daarbij op de wensen van onze klanten, zodat de branche verder kan digitaliseren.

Bezoek onze website Bezoek onze Continia-pagina

Klantengetuigenissen

74633f43-087e-4a11-bb8b-f68c846f666c

Efficiëntie door integratie ERP met scanningssoftware bij Bouwbedrijf Furnibo

Document Capture

Door de goedkeuringsflow te digitaliseren wilde Furnibo meer controle krijgen over de aankoopfacturen. Tegelijk wilden Wim Deschrevel, Hoofd Accounting & Finance, en zijn team een halt toeroepen aan het verlies van papieren documenten en de problemen die dit met zich meebracht.

Lees meer op onze website

fb0a577c-cc4e-4b2a-9829-58739e1fc47c

Document Capture is een onlosmakelijk deel geworden van onze dagelijkse bedrijfsvoering

Document Capture

Goedkeuring van aankoopfacturen die lang op zich laat wachten, ontbrekende facturen die een efficiënt budgetbeheer in de weg staan – daar ondervindt Bouwbedrijf Beneens geen hinder van. Dankzij de digitalisering van binnenkomende facturen, het bijhorende goedkeuringsproces en de integratie met de ERP, Dynamics 365 Business Central, sparen alle medewerkers tijd uit.

Lees meer op onze website

Contactgegevens

Land

Belgium

Contact tel.nr.

+32 9 296 31 14

E-mailadres

info@astena.be