Christiaens NV

Document Capture

Expense Management

Document Output

Christiaens is een full service aanbieder van ERP software, kantoorsoftware, cloud en infrastructuur. Ons bekwaam team van 50 collega's implementeert Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365 en Microsoft Azure bij kleine en middelgrote organisaties.

Een enorm aanbod aan IT-oplossingen staat vandaag ter beschikking van bedrijven om haar bedrijfsprocessen te ondersteunen en versterken. De succesvolle ondernemer van vandaag wil zich echter meer dan ooit concentreren op de kernactiviteiten van zijn organisatie. Daarom doet hij steeds vaker beroep op een IT-specialist die hem adviseert bij de keuze, de realisatie en de ondersteuning van IT-oplossingen.

‘We make technology work’ is bij Christiaens geen loze slogan. Onze uitdaging bestaat er niet in om IT-infrastructuur en bedrijfssoftware te verkopen, maar om deze componenten samen te brengen tot een werkende oplossing. Daar is heel wat expertise voor nodig en die heeft Christiaens in huis.

Christiaens begrijpt de problematiek van de kleine en middelgrote organisaties beter dan wie ook. Sinds 1982 heeft het bedrijf honderden bedrijven bijgestaan bij de keuze, realisatie en ondersteuning van IT-oplossingen en dit met drie basisprincipes die klanten sterk waarderen.

1. Pragmatische aanpak
Omdat iedere onderneming uniek is, zal Christiaens een oplossing uitwerken die exact afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf. Steeds vanuit dezelfde filosofie hanteert Christiaens een pragmatische aanpak die, ondanks de vaak ingewikkelde achterliggende technologie, de bedrijfsprocessen niet alleen efficiënter maar ook eenvoudiger maakt. Zo bent u zeker van een oplossing die zal meegroeien met uw bedrijf.

2. Full service dienstverlening
Adviesverlening en consulting: een geslaagde informatisering begint steeds met een grondige analyse waarbij een doorlichting van uw bedrijfsprocessen plaatsvindt. Hiernaast zal Christiaens u advies geven bij de keuze van de juiste IT-infrastructuur, bedrijfssoftware en netwerkapparatuur.
Implementatie: Christiaens realiseert geïntegreerde oplossingen voor bedrijfsbeheer, kantoorbeheer, e-business-, cloud- en netwerkoplossingen die reëel bijdragen tot het succes van ieder bedrijf.
Opleiding: een IT-investering levert pas maximaal rendement mits een grondige opleiding. Daarom besteedt Christiaens hier bijzonder veel aandacht aan, zowel bij de klant of in haar eigen opleidingslokaal.
Ondersteuning: u kunt bij Christiaens terecht voor een snelle en efficiënte ondersteuning. Afhankelijk van de supportformule die u gekozen heeft, krijgt u zelfs tot één uur gegarandeerde interventietijd, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

3. Sterke partnerships met marktleiders
Het gelooft ook in de samenwerking met sterke partners, wiens producten de kwaliteit en de continuïteit van het bedrijf weerspiegelen. Zo heeft het bedrijf strategische partnerships met o.a. Microsoft en HP.

Bezoek onze website Bezoek onze Continia-pagina

Klantengetuigenissen

51c2ac76-4565-4c86-99ad-18d1e5ce753a

Footstep gebruikt Document Capture

Document Capture

Footstep gebruikt Document Capture voor het inlezen van de facturen, wat automatisch gebeurt via een mailbox. Dat is zeer tijdwinnend, want grotendeels wordt de factuur al ingelezen en wordt alles al voorbereid om de boeking zelf te doen. Twee collega's hebben een opleiding gevolgd bij Christiaens zelf. Daar waren zij heel tevreden over, want het is een hele goede basis geweest. Maar je leert het pas wanneer je het effectief moet doen.

Lees meer op onze website

85063a8a-f96b-48c5-a630-eeadd135fa84

Thiry Paints gebruikt Document Capture

Document Capture

Een andere handige module is Document Capture, waarbij documenten gescand en gekoppeld worden aan het digitale document in Business Central.
Eén van de zaken die ons tijd bespaart is het inscannen van de leverbonnen. Vroeger werden die leverbonnen geklasseerd in een map en mocht je beginnen zoeken.
Nu worden op het einde van de dag alle getekende leverbonnen op de scanner gelegd, automatisch gescand en via Document Capture gekoppeld aan de digitale leverbon, wat enorm veel tijd bespaart.

Lees meer op onze website

Contactgegevens

Land

Belgium

Contact tel.nr.

+32 51 78 83 83

E-mailadres

info@christiaens.net