iFacto Business Solutions NV

Document Capture

iFacto, het Microsoft Dynamics 365 Competence Center van Cronos, richt zicht op de KMO-markt met een specialisatie in groothandel en distributie én is hierin ook marktleider met Distri+, hun zelf ontwikkelde app.

Distri+ is een toevoeging van functionaliteiten aan Dynamics 365 Business Central (en Microsoft Dynamics NAV) en biedt alle voordelen van een standaard ERP-systeem aangevuld met de specifieke noden voor de groothandel, ondergebracht in 1 geïntegreerd platform.

Een greep uit de sectorspecifieke functionaliteiten van Distri+
- Krachtig artikel- en prijsbeheer
- Logistieke verwerking met een sturende Warehouse Management System (WMS)
- Inkoopplanning en containeropvolging
- Efficiënte offerte- en orderafhandeling
- Voorraad-optimalisatie
- Dienst-na-verkoop en klantenopvolging
- Geïntegreerd EDI-framework

Ook voor startende en kleinere bedrijven heeft iFacto een oplossing klaar, genaamd Flofact. Flofact focust zich op een snel en eenvoudig standaard implementatietraject van Business Central, over verschillende sectoren heen. Met een unieke ‘Click. Start. Grow.’ aanpak wordt digitalisering in een stroomversnelling gebracht.

Naast Dynamics 365 Business Central, biedt iFacto ook andere oplossingen uit de Dynamics 365 suite aan zoals Finance, Supply Chain Management, Project Operations, HR, Sales en Customer Service. Deze suite wordt aangevuld met het Microsoft Power Platform die alles in zijn mars heeft om de digitale grondvesten van uw bedrijf extra te versterken.

Met dit brede scala van Microsoft Dynamics 365 Business Applications en hun eigen Apps brengt iFacto ondernemingen naar een hoger niveau en zorgt het voor een betere performantie en efficiëntie in de bedrijfsvoering van onze klanten. Ondertussen heeft iFacto meer dan 550 bedrijven bedrijven geautomatiseerd met applicaties uit de Microsoft Dynamics 365 suite en hun eigen uitbreidingen hierop én zijn er meer dan 130 consultants in dienst.

Bezoek onze website

Contactgegevens

Land

Belgium

Contact tel.nr.

+3234432070

E-mailadres

info@ifacto.be