NORRIQ Drink-IT BV

Document Capture

Expense Management

Drink-IT is een managementoplossing voor de drankenindustrie, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Gebouwd door NORRIQ, helpt het Brouwerijen, Distilleerderijen, Groothandelaren, Cider en Frisdrank producenten bedrijven met het beheren van hun boekhouding en financiën, supply chain, operations, CRM en BI rapportage.
Drink-IT heeft meer dan 19 jaar ervaring en biedt de beste praktijken in de sector. Het is perfect gepositioneerd en kan worden gekoppeld aan andere Microsoft-producten: Office 365, Power BI, PowerApps, evenals de integratie met uw zakelijke partners: e-commerce, retail, warehousing, enz.
Drink-IT brengt best practices naar het hart van uw bedrijf, en elke dag profiteren duizenden en duizenden gebruikers van de functioneel rijke en gebruiksvriendelijke oplossing. Drink-IT richt zich op alle unieke uitdagingen van de drankenindustrie, inclusief de behoefte aan gedetailleerde rentabiliteitsanalyses, geïntegreerd productie- en kwaliteitsmanagement, orderverwerking en klantenservice.
Drink-IT levert aan enkele van de best geleide drankenproducenten ter wereld, variërend van middelgrote bedrijven tot 's werelds grootste drankenproducenten.

Bezoek onze website

Contactgegevens

Land

Belgium

Contact tel.nr.

+32 16 498 115

E-mailadres

info@drink-it.com