Corpital P/S

Corpital er et konsulenthus, der er specialiseret indenfor ERP og CRM-løsninger. Vores spidskompetencer er koncentreret om Microsoft Dynamics 365 Business Central og Salesforce.com. Læs kundecases, som har fået implementeret Continia med os nederst. At gøre det komplekse enkelt er en krævende disciplin. Hvis du kigger store succeser nærmere efter, kan du se, at det ofte er de små detaljer, der har gjort forskellen. Det er det mindset, som er en central del af Corpitals succes. Corpital har tre værdier, som både skal give mening for dig som kunde og samtidigt danne grundlag for det ’mindset’ som vores ansatte efterlever. Dette mindset slår igennem både internt og eksternt og betyder, at vi har den samme tilgang til vores kunder og hinanden. I daglig tale refererer vi til dette som Corpitals DNA. Tryghed Vores konsulenter er Microsoft Dynamics 365 Business Central og/eller Salesforce specialister. Vi designer, udvikler og leverer løsninger som team. Vi kan tage ansvaret for hele livscyklussen: Afdækning, udvikling, test og idriftsættelse, implementering herunder træning og overdragelse, samt den efterfølgende support. Enkelthed Et godt fundament indenfor netop ERP og CRM danner det bedste grundlag for vigtige beslutninger og dermed fremtidig vækst. Valget af Corpital som partner er det første trin i processen hen imod forenkling, overblik og forretningsoptimering. Passion Vi er ildsjæle, der elsker vores arbejde, og vi kender vores metier. Vores konsulenter er passionerede med høj faglig ekspertise, og vi holder os up-to-date indenfor relevante teknologier og tendenser. Hvorfor skal du vælge Corpital? – Vi tager dig fra vision til drift – Vi siger, hvad vi gør ! – Vi gør, hvad vi siger! – Vi gør en forskel – Vi skaber værdi – Vi når i mål. Vores værdier Enkelthed, Passion og Tryghed understøtter alt, hvad vi siger og gør, hvordan vi arbejder med mennesker, opfører os og kommunikerer.

Kontaktinfo

Land
Denmark
Telefon
+45 70 20 77 01

Udtalelser

Pedan omlagde sit IT-landskab
Document Capture
Expense Management
Da Pedan skulle omlægge sit IT landskab blev Corpital valgt som IT sparrings – og implementeringspartner. Pedan har købt Continias Document Capture, så fakturaer og andre dokumenter nu bliver automatisk analyseret, matchet og data bliver lagt ind i Dynamics 365 Business Central for godkendelse. Contina Expense Management er taget i brug mhp at automatisere håndteringen af udlæg. Medarbejderudlæg bliver nu automatisk matchet med banktransaktioner på firmakreditkort.
Miso Film: Optimering af manuelle processer med Continia
Document Capture
Payment Management
Miso Film har også fået implementeret Continias produkter Document Capture og Payment Management. Produkterne har hjulpet Miso Film med at spare en masse tid på manuelt arbejde lige fra modtagelse og registrering af et bilag til godkendelse og bogføring fx. er det ikke længere nødvendigt at taste købsbilag manuelt.
Syvende Dags Adventistkirken: Effektivisering og automatisering med Continias produkter
Document Capture
Expense Management
Effektivisering og automatisering af en række adm. opgaver med Continias produkter.
Focus Dental Service: Fra ældre usupporteret ERP-løsning til standard Microsoft Dynamics 365 Business Cloud og Continia
Document Capture
Document Output
Expense Management
Payment Management
Focus Dental Services havde en ældre ERP-løsning, Visma Mamut, som ikke længere blev supporteret af leverandøren. Focus Dental Service skulle derfor have en ny ERP-løsning og valget faldt på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Eftersom hele bogholderifunktionen blev endevendt og man alligevel skulle lære nye rutiner, blev det besluttet at introducere en række Continia-produkter, der kunne automatisere arbejdsopgaver fra dag 1. Corpital har implementeret CDC, CDO, CEM og CPM.