Payment Management 365 er frigivet som extension

I forbindelse med overgangen til de AL-baserede versioner, vil vi i en periode operere med to forskellige Payment Management løsninger.

Vi har altså vores velkendte ”gamle” Payment til C/SIDE objekter, som vi har udviklet på i mere end 25 år – Payment Management samt vores nye AL-baserede version – Payment Management 365 – der nu leveres både som app og extension. Denne vil på sigt indeholde såvel den velkendte funktionalitet som findes i den “gamle” Payment men naturligvis også ny og bedre funktionalitet.

Lige nu indeholder Payment Management 365 de grundlæggende funktioner i udbetalingsdelen, mens funktionaliteter som Statement Intelligence, FIK-indbetalinger og Prokura først bliver tilgængelige hen imod foråret 2020.

Derfor er det også vigtigt, at hvis du gerne vil konvertere dit ”gamle” Payment Management til en Business Central 15, vil der i perioden frem til sommeren 2020 være funktionalitet, der mangler i forhold til den gamle version.

Vi vil frem til sommeren 2020 løbende frigive nye versioner, hvor funktionaliteten løbende vil blive genintroduceret og nyt komme til. 

Vi supporterer og vedligeholder naturligvis stadig den ”gamle” Payment Management løsning - og har faktisk en ny forbedret version på vej allerede til foråret 2020 – men herefter vil udviklingen af ny funktionalitet være mest på den nye Payment Management 365.